Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

OLIMP LABS CHELA-MAG B6® JUNIOR-Mert a gyerekeknek is kell a Magnézium!

Van gyereked, netalán gyerekeid, kedves olvasó? Egy tündér, igaz? Nem? Na jó...nem mindig? Szokott elviselhetetlen lenni? Néha? Sokszor?


 

Ha több kérdésre is igen a válaszod, akkor olvass tovább, a megoldás itt van Neki, Neked!

A mostani felgyorsult, napról napra változó élethelyzetek nem csak a felnőtteket viselik meg, hanem bizony a gyerekeket is. Persze, mondhatod, hogy mi baja lehet egy gyereknek? Mitől lehet ideges, szorongó, feszült, indulatos...

Nos szinte bármitől. Az oviban, ha elvették a játékát, kicsúfolják, az óvó néni megbünteti, vagy esetleg nem olyan ügyes valamiben mint a többiek. Az iskolában már egy kicsit árnyaltabb a helyzet, hiszen a tanulás, a jó jegyek szerzése, a szülőnek való megfelelési kényszer, vagy akár az első szerelem is okozhat érzelmi ingadozásokat, hirtelen hangulatváltozást, stresszt. A népbetegséggé váló túlzott képernyőhasználat is „meghülyíti” a gyerekeket, csökkent koncentrációt, alvászavart okozva. Mondhatnánk, hogy ez így normális, de nem, nem az. Sőt, most már van megoldás is! Elhoztuk Nektek a „megváltást” az OLIMP LABS CHELA-MAG B6® JUNIOR por alakú, narancs ízű étrendkiegészítő formájában.


 

A Chela-Mag B6 ® Junior az egyetlen magnézium-kiegészítő a piacon gyermekek számára, amely a magnézium jól emészthető és hipoallergén típusát tartalmazza aminosav kelát Albion ® (magnézium-biszglicinát) formájában, B6-vitaminnal dúsítva. 3 éves kor felett adható! Elkeverhető vízben, vagy önmagában, mint „cukorka” szívesen elnyalogatják.


 

AZ ALBION® MAGNÉZIUM-AMINOSAV-KELÁTJA

  • TELJESEN HIPOALLERGÉN,

  • KÍMÉLETES AZ EMÉSZTŐRENDSZERHEZ,

  • NEM OKOZ IRRITÁCIÓT ÉS HASMENÉST.

 

ADHD-ban szenvedő gyermekeknél 95%-ban találtak magnéziumhiányt. Jogos lehet a kérdés, hogy kell-e nekik magnézium pótlást alkalmazni. A válasz: Igen! A hiperaktivitás kezelése mellett, a magnézium segíthet éjszaka jobban aludni, enyhítheti a növekedési fájdalmakat, csökkenti a szorongást.

A magnézium és a B6-vitamin kombinációja az autizmus esetében is képbe került, mivel egyes kutatások azt feltételezik, hogy az autizmus esetén a B6 anyagcsere zavart szenved. Első sorban a piridoxin-kináz enzim aktivitása csökken le. A probléma kihat a szervezet anyagcseréjére is, pl a homocisztein metabolizmusára. Ez alapján a magnézium és B6-vitamin alkalmazása az anyagcserében is kedvező változást hozhat.

Szenzoros integrációs zavarban szenvedő gyerekeknél is lehet pótolni a magnéziumot, mivel ők jellemzően válogatós evők ezért az ő szervezetüket étrenkiegészítőkkel kell támogatni.


 

Tudományos kutatások bebizonyították, hogy a magnézium a B6-vitaminnal együtt felelős a következőkért:

  • az idegrendszer megfelelő működése

  • megfelelő pszichológiai funkciók fenntartása, ami serdülőkorú gyermekeknél rendkívül fontos

  • csökkenti a fáradtság és kimerültség érzését

  • a megfelelő energia-anyagcsere fenntartása

 

Ezen kívül magnézium:

  • részt vesz az egészséges csontozat és fogak megőrzésében

  • részt vesz az elektrolit egyensúly fenntartásában

  • segíti a fehérjék szintézisét


 

A dührohamoktól mentes, boldog, kiegyensúlyozott gyermek titka az OLIMP LABS CHELA-MAG B6® JUNIOR és a sok szeretet! Ha úgy érzed, hogy mégsem vált be, a hiba a Te készülékedben van! Szedj OLIMP LABS CHELA-MAG B6-ot, vagy OLIMP LABS STRESS CONTROL-t!

 

Keresés