Kolonbiotic Stopper

Szerezhető hűségpontok: i
94
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Olimp Labs
Cikkszám: OLS-072
Kívánságlistára teszem
3.090 Ft
Menny.:db
Kolonbiotic Stopper
3.090 Ft
Menny.:db

Leírás

A te bakancslistádon is biztosan szerepel 1-2 távoli egzotikus ország, ahol mindenféle veszélyek leselkednek a gyanútlan bélflórádra, ezért a kézi poggyászodban mindenképp legyen Kolonbiotic Stopper.

Vagy éppen azért nem tudsz utazni, mert kínoz a hasmenés? A megoldás a Kolonbiotic Stopper!

A meleg éghajlatú országokban másfajta mikroorganizmusok élnek, mint azok, amelyekkel mindennap találkozunk. Az európaiak emésztőrendszere sok esetben nincs hozzászokva az ottani étkezési szokásokhoz és így a bakteriális mikroflórához, ami olyan kellemetlen tüneteket eredményezhet, mint a gyakori székletürítés, laza széklet. Ilyen esetekben javasolt a Lactobacillus GG és Saccharomyces boulardii törzsek használata.

Kutatások igazolták, hogy az  Saccharomyces boulardii alkalmazása csökkenti az akut hasmenés időtartamát gyermekeknél  és felnőtteknél, csökkenti az antibiotikum-terápia okozta hasmenés valószínűségét.Statisztikai adatok szerint az utazók hasmenése egyes régiókban az utazók 50%-át érinti, és a S. boulardii törzs használata   akár 34%-kal csökkentette ennek a valószínűségét.

A Saccharomyces boulardii egy élesztőgomba melyet probiotikumként használnak. Segít fenntartani a bélflóra egyensúlyát. Nagyon hasznos olyan betegségek esetén, melyek gyakori székletürítéssel járnak ( utazói hasmenés, antibiotikum-terápia, IBS).

L. rhamnosus GG   akár 49%-kal csökkenti az utazói hasmenés kialakulásának valószínűségét. Emellet hozzájárul az emésztőrendszer egészségének fenntartásához és az immunrendszer erősítéséhez, így segíthet megőrízni a bélflóra egyensúlyát. Amely nagyon fontos a megfelelő emésztés és tápanyag felszívódás szempontjából.

Javasolt:

  • Akut hasmenés
  • Antibiotikum terápia kiegészítő kezeléseként
  • Utazói hasmenés

Összetevők:  Saccharomyces boulardii , fruktooligoszacharidok, maltodextrinek, Lactobacillus rhamnosus GG baktérium  mikrokapszulázott élő kultúrái (ATCC 53103), csomósodást gátló anyag - zsírsavak magnézium sói; héjkomponensek (üvegezőanyag - hidroxipropil-metil-cellulóz).

Javasolt napi adag: 3 évesnél idősebb gyermekek és felnőttek - 1 kapszula naponta egyszer, bő folyadékkal, lehetőleg étkezés közben. Amennyiben a kapszula lenyelése gondot okoz, úgy a tartalma szobahőmérsékletű ételben vagy italban elkeverve is bevehető.

.

Tárolási feltételek: száraz helyiségben, szobahőmérsékleten, jól lezárt csomagolásban tárolandó. A termék hőre érzékeny élő baktériumkultúrákat tartalmaz, ezért óvni kell a hőforrásoktól, a napfénytől, a gyors hőmérséklet-változásoktól és a nedvességtől. 

Gyártó: Olimp Laboratories Sp. z.o.o. ( Pustyina 84F, 39-200 Debica, Poland )

Forgalmazó: Nelumbo Trade Kft. ( 4110 Biharkeresztes, Széchenyi u. 71. )

OGYÉI szám: 31731/2023

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!