Kolonbiotic 7GG

Szerezhető hűségpontok: i
85
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Olimp Labs
Cikkszám: OLS-126
Kívánságlistára teszem
2.790 Ft
Menny.:db
Kolonbiotic 7GG
2.790 Ft
Menny.:db

Leírás

A KOLONBIOTIC ® 7 GG egy olyan étrend-kiegészítő, amely válogatott tejsavbaktérium-kultúrákat,  Lactobacillus rhamnosus GG-t tartalmaz rendkívül magas, akár 7 milliárd (7×109 CFU*) koncentrációban, továbbá a cikória inulin enzimatikus hidrolízisével nyert frukto-oligoszacharidokat, amelyek természetes energiaforrást jelentenek a probiotikus  baktériumok számára.

A KOLONBIOTIC ® 7 GG javítja a bél mikroflóra egyensúlyát, alkalmazása különösen javasolt az antibiotikum terápia során és az antibiotikum szedésének abbahagyása után 2-3 héttel, valamint utazás közben.

A Lactobacillus rhamnosus GG biztonságos törzs, amelyet felnőtteken és gyermekeken egyaránt alaposan teszteltek. A KOLONBIOTIC 7 GG-ben található probiotikus baktériumokat mikrokapszulázással védték.

Összetevők: maltodextrinek, Lactobacillus rhamnosus GG baktérium mikrokapszulázott élő kultúrái (ATCC 53103), fruktooligoszacharidok (Orafti ® ), csomósodást gátló szerek - zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid; bevonat összetevők (fényezőanyag - hidroxipropilmetilcellulóz)

Javasolt napi adag: 3 évesnél idősebb gyermekek és felnőttek számára - 1 kapszula naponta egyszer bő folyadékkal, lehetőleg étkezés közben. Ha a lenyelés nehézkes, a kapszulát fel lehet nyitni, és a tartalmát szobahőmérsékletű folyadékban (pl. vízben, tejben, gyümölcslében) fel lehet oldani.

Figyelmeztetések: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítőket nem szabad a változatos és kiegyensúlyozott étrend helyettesítésére használni.

Változatos és kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód javasolt.

Tartsa távol gyermekekektől. Nem javasolt a készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén a használata. Csökkent immunitásúak esetén a készítmény alkalmazását orvossal kell egyeztetni.

Tárolási feltételek: száraz helyiségben, szobahőmérsékleten, jól lezárt csomagolásban tárolandó. A termék hőre érzékeny élő baktériumkultúrákat tartalmaz, ezért óvni kell a hőforrásoktól, a napfénytől, a gyors hőmérséklet-változásoktól és a nedvességtől. 

Gyártó: Olimp Laboratories Sp. z.o.o. ( Pustyina 84F, 39-200 Debica, Poland )

Forgalmazó: Nelumbo Trade Kft. ( 4110 Biharkeresztes, Széchenyi u. 71. )

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!