Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Stress Controlt mindenkinek!

Szia Kedves Olvasó!

 

Milyen eddig az új év? Megkezdődött már a munkahelyi hajtás? Túlélted az ünnepeket.. Az első hét hogy telt? Gyerekek otthon voltak? Se ovi, se suli? Idegrendszered bírta? Bevallom, az enyém nem nagyon. Sokszor már vártam, hogy újra dolgozhassak. Csend, nyugalom, értelmes felnőttekkel folytatott diskurzusok. (Ja, nem... )

 

Szóval igen, visszacsöppenünk a mókuskerékbe és megöl a stressz itt is. A főnök ideges, határidők vannak, nem boldogulsz esetleg egy partnerrel, csúsznak a beszállítások stb. Estére már fájnak a vállaid, tényleg nyomja a sok teher. Aztán még akkor sem pihenhetsz, ha hazaérsz, az otthoni teendők megvárnak. Főzz vacsorát, tanulj a gyerekkel, vidd el edzésre, indíts egy mosást. Felőröl? Mindenképp.

 

Lehetne máshogy is? Természetesen! Most nem jövök neked valami zen idézettel, arra ott vannak a közösségi oldalak, én inkább a Stress Controlt ajánlom!

 

Nem, ez nem egy nyugtató, talán még nem akkora a baj. Természetes segítség, hogy nevetve bírd, azt, amit eddig nem.

 

Mivel összetevői fokozzák az idegrendszer teljesítményét fizikai és szellemi megterhelés esetén, a benne lévő magnézium hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez pont erre van szükséged.

 

Egy kis tudományos háttér az összetevőkről:

 

Az aranygyökér kivonata (Rhodiola rosea) 4% -os rozavinra szabványosítva növeli a munkaképességet, jótékonyan befolyásolja a fizikai és szellemi képességeket, csökkenti a fáradtságot és fokozza a fizikai és szellemi stresszel szembeni ellenállást.

Az Astragalus (Astragalus membranaceus) kivonata 20% poliszacharidra standardizálva, amely az idegrendszert nyugtatva elűzi a stresszt, valamint serkenti az immunrendszer teljesítményét (javítja a memóriát és a koncentrációt), és jótékonyan befolyásolja az immunválaszt.

Az ashwagandha (Withania somnifera) kivonat 1,5% -os vitanolidokra szabványosítva segít eltávolítani a krónikus stressz hatásait, erősíti a kognitív képességeket (javítja a memóriát és a koncentrációt), jótékony hatással van az immunrendszerre.

Szibériai ginzeng kivonat (Eleutherococcus senticosus) 0,8% -os eleutherozidra szabványosítva, amelyek erősítik a hosszú távú stressz okozta túlzott szellemi és fizikai aktivitással kimerült testet, javítják a koncentrációs képességet és a munkaképességet, különösen krónikus fáradtság esetén.

maca gyökér kivonata (Lepidium meyenii) természetes tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítik a szervezetet a káros környezeti feltételekhez való alkalmazkodásban, növelik az idegrendszer teljesítményét.

L-teanin a zöld tea összetevője, amelyet tulajdonságai miatt „pihentető aminosavnak” neveznek (közvetlenül befolyásolja az agy teljesítményét, elősegítve az alfa -hullám aktivitását, amely az agy ellazulásának jele). Az L-teanin nem okoz aluszékonyságot, fokozza a tanulási folyamatot, a koncentrációt és javítja az önbecsülést.

A készítményben található magnézium és B6-vitamin együttese nélkülözhetetlen az idegrendszer számára, segítve a stressz következményeinek kiküszöbölését, ami ünnepi időszakban nem hátrány.

 

A termék biztonsággal alkalmazható, nem álmosít így bármely napszakban szedhető, viszont terhesség és szoptatás ideje alatt nem javasolt a fogyasztása!

 

Az Olimp Labsnak köszönhetően a mindennapok tényleg lehetnek stress-mentesek! Mert Nicolas Barreau is azt vallotta, hogy:

 

“Aki a napját nem nyugodtan kezdi, ne csodálkozzon, ha semmi sem sikerül neki!”

 

Na nem-nem, ezt nem szeretnénk!

Szóval Stress-controlra fel, s - ha nem is egy Buddha-  de kiegyensúlyozott leszel!

Keresés